Romantisch Waterzicht
Logo Logo

Nieuwbouw in Zoetermeer

In Zoetermeer, ook wel ‘Sweet Lake City’ genoemd, is veel te beleven. Het ooit zo kleine dorpje is uitgegroeid tot een moderne stad. Zoetermeer biedt alle faciliteiten die je van een stad mag verwachten. Van karakteristieke boetiekjes tot grote winkelketens, van gezellige kroegjes en theaters tot luxe restaurants en een heleboel verschillende sportieve en recreatieve activiteiten. SnowWorld, SilverDome en golfbaan BurgGolf zijn dé hotspots voor de sportieve inwoner.

Shop ‘til you drop

Houd je van shoppen? In het Stadshart vind je diverse mooie winkels dicht bij elkaar. Van Esprit tot ICI PARIS XL en van de Media Markt tot Simon Lévelt; je vindt het er allemaal. In de historische Dorpsstraat kun je terecht voor heerlijke versproducten. De slager, bakker, vis- en kaasboer zijn hier gevestigd. Maar ook als je even geen zin hebt om te koken en een avondje buiten de deur wil eten, zit je in deze straat goed!

Volop cultuur

Cultuur en Zoetermeer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het Stadstheater kun je terecht voor een mooie theatervoorstelling, gezellige avond cabaret of indrukwekkende dansvoorstelling. En zijn jouw kinderen ook zo’n fan van de Minions en Frozen? Bij Utopolis kun je samen genieten van de nieuwste films.

Tussen groen en stad

Doordat Zoetermeer in het Groene Hart ligt, sta je binnen een mum van tijd in natuurgebieden als het Balijbos, het Noordelijke Plassengebied en de Meerpolder. De ideale plekken voor een romantische wandeling, uitwaaien met de hond of een middagje ravotten met de kinderen. Ga je liever naar de stad? Of werk je in Den Haag, Leiden of Rotterdam? Vanuit Zoetermeer ben je er zo!

Ontspannen wonen in Zoetermeer
Woonplezier voor het hele gezin
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?