Romantisch Waterzicht
Logo Logo

Er is een mijlpaal in Het Groene Hart fase 3 bereikt. Deze week gaan de brieven op de post met het fantastische nieuws dat de 16 woningen van fase 3 definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Eind 2017 lieten wij alle belangstellenden weten dat het voorlopig ontwerp van de woningen nog niet naar onze zin was. Achter de schermen is in de tussentijd hard gewerkt aan het plan en inmiddels kunnen we een update over de ontwikkelingen met je delen.

Lees verder

Alle 16 woningen van Het Groene Hart fase 3 zijn verkocht! Inmiddels zijn de laatste koopovereenkomsten getekend. Wij wensen alle kopers alvast heel veel woonplezier!

Lees verder

De straatnaam en de huisnummers van de 19 woningen in Het Groene Hart fase 2 zijn bekend. Bekijk hier welk huisnummer bij jouw bouwnummer hoort!

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in Het Groene Hart fase 3. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Op maandag 12 maart organiseren we van 19.00 - 20.30 uur een informatiebijeenkomst in restaurant/hotel de Sniep in Zoetermeer. Ben je erbij?

Lees verder

Waar staat dat leuke huis precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Ligt het huis aan het park of aan het water? Alle woningen van de derde fase van Het Groene Hart staan in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de 16 woningen van Het Groene Hart fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Alle kopers van een nieuwbouwwoning in Het Groene Hart fase 3 ontvangen een keukencheque ter waarde van € 6.000,- bij Eigenhuis Keukens. Hoe kun je deze keukencheque precies besteden? En wat is het voordeel van een keukenleverancier die direct betrokken is bij het project? Jeroen Bergman, accountmanager Eigenhuis Keukens, geeft antwoord op deze vragen!

Lees verder

Bij een nieuw huis hoort nieuw sanitair. Kies je voor een woning in Het Groene Hart fase 3? Dan kun je eigentijds sanitair met strak design van goede kwaliteit verwachten.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?